Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Harry Harlow'n rakkauselämät

runoja

Sanna Karlström

Kirjasarja: Runoja tunteville

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Harry Harlow'n rakkauselämät : runoja

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Harry Harlow'n rakkauselämät" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Otava

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9511236377

9789511236375

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Palkitun tekijän kolmannen runokokoelman innoittajana on yhdysvaltalainen psykologi Harry Harlow, joka 1950-luvulla tutki rakkauden luonnetta kyseenalaisten apinakokeiden avulla. Hän tervehtii minua yliopiston käytävällä, / hänen nimensä on Peggy, / hän haluaisi laskea kätensä olkapäälleni / mutta tietää etten sallisi sitä / koska liikkeet ovat peilejä jo alussa, / moninkertaisesti ajatusta nopeampia, / ja kun kumartuu nostamaan painavaa esinettä, / alkaa suu tehdä puhumisen liikettä, / tekee mieli hitaasti puhua / pois esineen paino ja miksei muissakin asioissa, / kuten kosketus ja sitä seuraava, / siksi Peggy tervehtii minua oikeastaan katsomatta, / liikauttaa käytävän ilmaa, / lihasten hidas, nopea, hidas ja tunne / kuin olisi aivan viaton / kuin olisi vain kattanut ylimääräisen lautasen.

Aiheet

Harlow, Harry,

fikt.