Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

John Carter. 6. osa, Marsin nero

Edgar Rice Burroughs

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

John Carter. 6. osa, Marsin nero

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "John Carter. 6. osa, Marsin nero" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Into

Sidosasu

vihko

ISBN

9522642924

9789522642929

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Uusintapainos. Odysseus Paxton, ensimmäisessä maailmansodassa kaatunut kapteeni, on uusi tulokas Marsissa. Hän saapuu Toonoolin suurten soiden keskellä sijaitsevalle saarelle parahiksi pelastamaan vanhan harmaahapsisen ukon murha-aikeisen nuijamiehen kynsistä. Vanha mies on Ras Thavas, Marsin nero, joka siirtää maksusta ihmisen aivoja uusiin kehoihin, herättää kuolleita ja vaivuttaa eläviä uneen tyhjentämällä heidän suonensa verestä. Paxton nimitetään Ras Thavaksen henkivartijaksi ja avustajaksi leikkauksissa. Mutta Paxton rakastuu Valla Diaan, erääseen Rasin nuorista uhreista, jonka ruumiin Ras Thavas on vaihtanut Xaxan, Phundhalin jeddaran, kanssa. Paxton lähtee Phundhaliin pelastaakseen rakkaansa ruumiin.

Aiheet

Carter, John,

fikt.

nuortenkirjallisuus

tieteiskirjallisuus

sarjakertomukset

seikkailu

avaruus

elimensiirto

aivot

hullut tiedemiehet