Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Draakkien ruhtinas

Tony DiTerlizzi

Kirjasarja: Spiderwickin kronikat II, osa 3

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Draakkien ruhtinas

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Draakkien ruhtinas" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Ei tiedossa

ISBN

9510358851

9789510358856

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Näkymättömien haltijoiden maailma on täysin arvaamaton, kuten Nick ja Laurie ovat jo useasti saaneet todistaa. Uusin käänne yllättää silti: lukuisat oudot maanvyörymät viittaavat siihen, että koko Floridan niemimaata odottaa täystuho. Kauas merelle karkotetut jättiläiset on pakko houkutella takaisin mantereelle, sillä millään muilla keinoilla maanalaista uhkaa ei voi pysäyttää. Apunaan Nickillä ja Lauriella ovat Arthur Spiderwickin haltijakirjaan syvällisesti perehtyneet Gracen sisarukset ja najadit, mutta jättiläisten ohjailu oikean vihollisen kimppuun on kaikkea muuta kuin helppoa. Draakkien ruhtinas on loppuhuipennus yhdelle fantasian ystävien suosikkisarjalle, joka on menestynyt myös valkokankaalla. Kaikki alkoi Lukkivyöryn kartanosta, mutta päättyvätkö ihmisten ja haltijoiden kohtaamiset todella tähän? Vain aika näyttää? Alkuteos Beyond the Spiderwick chronicles: The wyrm king.

Aiheet

Grace,

sisarukset, fikt.

nuortenkirjallisuus

fantasiakirjallisuus

jännityskirjallisuus

sarjakertomukset

taruolennot

najadit

jättiläiset

haltijat

rinnakkaiset maailmat

näkymättömyys