Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Äidiksi keskitysleirillä

kolme selviytymistarinaa

Wendy Holden

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Äidiksi keskitysleirillä : kolme selviytymistarina...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Äidiksi keskitysleirillä" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Minerva

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9523121944

9789523121942

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Miljoonien keskitysleirille lähetettyjen ihmisten tavoin kolme toisilleen tuntematonta naista, Priska, Rachel ja Anka, kulkivat Auschwitz-Birkenaun portista täynnä pelkoa vuonna 1944. Heillä oli pelkoonsa vielä tavallistakin suurempi syy, sillä heistä jokaisella oli salaisuus, jonka paljastuminen olisi merkinnyt välitöntä kuolemaa. He olivat raskaana. Kaikki kolme olivat jo menettäneet lähes kaiken, eikä tulevaisuus luvannut hyvää, mutta heistä jokainen oli päättänyt kaikin keinoin suojella syntymättömän lapsensa elämää. Kirja seuraa kolmen naisen uskomatonta matkaa äitiyteen. Tuo matka vei ensin Auschwitziin orjatyöhön, jossa he nälkiintyneinä ja puolikuolleina uupumuksesta onnistuivat kuin ihmeen kaupalla salaamaan tilansa. Liittoutuneiden joukkojen lähestyessä saksalaiset lähettivät heidät tuhansien muiden vankien kanssa Mauthausenin kuolemanleirille Itävaltaan. Seurasi 17 päivän helvetillinen junamatka, jonka aikana satoja vankeja kuoli. Monen tuntemattoman ihmisen rohkeuden ja hyväsydämisyyden ansiosta Priska, Rachel ja Anka ja heidän lapsensa kuitenkin pelastuivat.

Aiheet

Löwenbeinová, Priska.

Friedman, Rachel.

Nathanová, Anka.

vangit

naiset

keskitysleirit

juutalaisvainot

toinen maailmansota

holokausti

Auschwitz

Mauthausen

juutalaiset

henkiinjääminen

raskaus

äidit

lapset