Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Suuri kolesterolihuijaus

Matti Tolonen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Suuri kolesterolihuijaus

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Suuri kolesterolihuijaus" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Readme.fi

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9522204579

9789522204578

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kirjan mukaan kolesterolilääkkeet ovat tämän planeetan tuottoisin mielikuviin ja pelotteluun perustuva bisnes. Suomessa sen edistäjinä toimivat Suomalaisen lääkäriseura Duodecimin ja Suomen Sisätautilääkärien Yhdistys ry:n Käypä hoito -työryhmä, monet lääkärit ja muut terveydenhuollon ammattihenkilöt sekä lääkemyönteiset terveystoimittajat. Ne ovat tarjoilleet lääkärikunnalle ja tavallisille kuluttajille käsityksen rasvaisen ruoan ja kolesterolin vaarallisuudesta. Kirjan tekijöiden mukaan lääketeollisuuden rahoittamissa tutkimuksissa ja kolesterolilääkkeiden mainonnassa liioitellaan lääkkeiden etuja ja vähätellään niiden haittoja. Lääketieteen tohtori Matti Tolonen ja diplomi-insinööri Leino Utriainen paljastavat kirjassa tämän huijauksen, jonka kohteeksi ovat joutuneet kokonaiset kansat. Tolosen mukaan rasvainen ruoka ja kolesteroli eivät ole valtimo- ja sydäntautien tärkeimpinä syytekijöitä. Utriainen puolestaan osoittaa kuinka monet lääkärit määräävät holtittomasti kolesterolia alentavia lääkkeitä niillekin suomalaisille, jotka eivät niitä tarvitse. Leino Utriainen joutui maksamaan turhasta lääkemyönteisyydestään kalliin hinnan hengenvaarallisen haimatulehduksen muodossa. Matti Tolonen kertoo, kuinka sydän- ja verisuonitauteja voidaan ehkäistä ja hoitaa turvallisin lääkkeettömin keinoin. Käypä hoito- työryhmä päivittää vuonna 2012 hoitosuositukset suomalaisille lääkäreille potilaiden rasva-aineenvaihdunnan häiriöiden hoitamiseksi. Kirjoittajat toivovat, että potilaiden järkevä hoito asetettaisiin lääketeollisuuden edun edelle.

Aiheet

kolesteroli

ruokavaliot

rasvat

statiinit

terveysvaikutukset

sydän- ja verisuonitaudit

sydäntaudit

sepelvaltimotauti

lääkehoito

lääkkeet

vaikutukset