Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Pohjoinen tähtitaivas

Markus Hotakainen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Pohjoinen tähtitaivas

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Pohjoinen tähtitaivas" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Moreeni

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9522540846

9789522540843

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Otavan löytää taivaalta lähes jokainen, mutta muut tähtikuviot ovat usein arvailujen varassa. Varsinkin pohjoisemmassa Suomessa on pimeään vuodenaikaan erinomaiset mahdollisuudet tarkkailla tähtiä ja tunnistaa tähtikuvioita, ja matkalla mukana kulkeva opaskirja on siinä puuhassa hyödyllinen apu. Markus Hotakaisen Pohjoinen tähtitaivas on taskuun mahtuva opas, jonka avulla voi tunnistaa Suomen taivaalla näkyviä tähtikuvioita. Itse taivaankappaleiden lisäksi kirja esittelee tähtiin liitettyjä myyttejä ja taruja. Markus Hotakainen on luonnontieteisiin keskittynyt tietokirjailija, joka on kirjoittanut useita yleistajuisia teoksia tähtitieteen alalta.

Aiheet

tähdet

tähtitaivas

tähdistöt

tähtikartat

avaruus

Kuu

aurinko

planeetat