Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kaksi palkkia latausta

Kari Levola

Kirjasarja: Musta kaista

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kaksi palkkia latausta

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kaksi palkkia latausta" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9513146030

9789513146030

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Musta kaista

Esittely

Kun kaikki on ohi, poliisi luonnehtii Karria ylivilkkaaksi. Mikä ei kyllä pidä paikkaansa. Karri on ehkä suulas sählääjä, kavereilleen pomottaja, siskolleen kiusankappale ja muutenkin harvinaisen paljon itseään täynnä. Mutta niin ovat monet muutkin Karrin ikäiset. Karri on sählännyt ennenkin ja vetää nyt mukaansa myös kaverinsa Artun ja tämän pikkusiskon Even. Kun Karri ryhtyy selvittämään, mikä oikein on miehiään sahalaitakypäräinen moottoripyöräjätkä, joka ajeluttaa hänen siskoaan Jenniä, Karri päätyykin rikollisporukan vangiksi autioon varastoon. Karri uskoo, että tytöt virnuilevat, koska ne eivät ymmärrä mistä puhutaan. Muuttaako Anu, johon Karri törmää sattumalta videoliikkeessä, hänen kantaansa? Ainakin Anu on Karrin mielestä ¿fiksun tuntuinen tyttö ollakseen niin kaunis¿. Kaksi palkkia latausta on jännitystarina, josta ei puutu huumoria. Lukijan päätettäväksi jää, onko se myös kasvutarina.

Aiheet

Karri,

fikt.

nuortenkirjallisuus

seikkailukirjallisuus

veijariromaanit

mielikuvitus

pojat

rikolliset

seuranta

ihastus

sisarukset