Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Daniel Stein

Ljudmila Ulitskaja

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Daniel Stein

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Daniel Stein" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Siltala

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9522343439

9789522343437

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Todellisia dokumentteja ja fiktiota yhdistelevä romaani äärimmäisten ristiriitojen ja horjumattoman uskon täyttämästä elämästä. Puolanjuutalainen Daniel Stein pelastuu täpärästi natsien tuhoamisleiriltä työskentelemällä Gestapon tulkkina. Sodan jälkeen hän kääntyy katolilaiseksi ja hänestä tulee pappi. Stein liittyy karmeliittaveljeskuntaan ja päätyy lopulta emigroitumaan Israeliin. Mahdottomalta tuntuva kuvio ei ole mielikuvitusta: Ljudmila Ulitskajan romaani perustuu todellisen henkilön, Oswald Rufeisen -nimisen munkkiveljen elämään. Innovatiivinen, kiihkeä ja elävä Daniel Stein koostuu sarjasta fiktiivisiä ja todellisia dokumentteja: kirjeitä, päiväkirjaotteita, postikortteja, asiakirjoja. Se liikkuu 30-luvulta nykyaikaan, Itä-Euroopasta Israeliin ja Yhdysvaltoihin. Steinin uskomaton tarina kasvaa kestäväksi rakkauden, humaanisuuden ja suvaitsevaisuuden symboliksi.

Aiheet

Stein, Daniel,

fikt.

holokausti

henkiinjääminen

toinen maailmansota

tulkit

juutalaiset

kääntymys

kristinusko

papit

katoliset

Israel

veljeskunnat

karmeliitat

uskonnollinen syrjintä

diaspora

kirjeet

päiväkirjat

aikatasot