Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Hautausmaan poika

Neil Gaiman

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Hautausmaan poika

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Hautausmaan poika" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Otava

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9511237209

9789511237204

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Vuoden 2009 Newbery Medal -voittaja on maagisen jännittävä tarina pojasta, jonka kummitukset kasvattivat. ¿Tämän lapsen kasvattamiseen tarvitaan enemmän kuin pari hyväsydämistä sielua. Siihen tarvitaan¿, Silas sanoi, ¿koko hautuumaa.¿ Perheensä julmasti menettänyt taapero päätyy hautausmaalle, jonka aavemaiset asukit päättävät suojella poikaa. Ei-Kukaan ¿Eikku¿ Owens saa aaveista uuden perheen ja hautausmaasta uuden kodin. Eikun elämään hautausmaalla mahtuu merkillisiä ja pelottavia asioita, mutta aaveiden opit ovat tarpeen ennen kaikkea silloin, kun 16-vuotias Eikku astuu ulkomaailmaan ja joutuu kohtaamaan siellä täällä vastaantulevat Jack-jokamiehet. Mustavalkoinen piirroskuvitus. Moninkertaisesti palkittu fantasian mestari Neil Gaiman on ammentanut tarinaansa vaikutteita Viidakkokirjasta. Huikeasti menestyneen, aavemaisen jännittävän teoksen pohjalta on tekeillä myös elokuva.

Aiheet

Owens, Ei-Kukaan,

fikt.

lapsikertomukset

kehityskertomukset

fantasia

huumori

paranormaalit ilmiöt

kummittelu

hautausmaat

kasvu

pojat

vainajat

kummitukset

orvot

rinnakkaiset maailmat

kirjallisuuspalkinnot

Newbery Medal