Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kaikennielevä keskiyö

Clive Barker

Kirjasarja: Barker, Clive, osa 3

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kaikennielevä keskiyö

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kaikennielevä keskiyö" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9510382442

9789510382448

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Abarat-sarjan kolmas osa on syksyn 2011 ehdoton fantasiatapaus. Fanit ovat odottaneet kirjaa hartaasti jo seitsemän vuotta, ja suomennos julkaistaan samaan aikaan kuin alkuperäinen teos. Muhkea, noin 600-sivuinen kirja palkitsee odotuksen ruhtinaallisesti. Barkerin luoma merkillinen ja omalakinen maailma herää henkiin tekijän omiin maalauksiin perustuvassa kuvituksessa. Tarinan sankaritar on Candy Quackenbush, pikkukaupungin tyttö, jonka meri huuhtaisi mukanaan keskeltä preeriaa Abaratin saaristoon. Siellä on oma saari vuorokauden jokaiselle tunnille - ja myös 25. tunnille. Edeltäjiäänkin synkemmässä kolmososassa pahuuden ruhtinatar Mater Moninainen panee toimeen kauhean suunnitelmansa: hän haluaa hukuttaa koko Abaratin lopulliseen, täydelliseen pimeyteen. Ainoa, joka ehkä voi pysäyttää hänet, on Candy. Tänä syksynä ilmestyvät myös pokkaripainokset sarjan kahdesta edellisestä osasta Abarat ja Lumon päivät, sodan yöt, Barker on luvannut hemmotella tummasävyisen fantasian ystäviä jatkossakin: sarjaan on luvassa tämän jälkeen vielä kaksi osaa.

Aiheet

Candy,

fikt.

nuortenkirjallisuus

fantasiakirjallisuus

hyvän ja pahan välinen taistelu

rinnakkaiset maailmat

seikkailu

saaristot

Abarat