Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Muumiperhe Rivieralla

Anita Salmivuori

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Muumiperhe Rivieralla

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Muumiperhe Rivieralla" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9510406732

9789510406731

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Niiskuneiti haikailee Rivieran terasseille filmitähtien pariin, ja Muumipappakin innostuu ruletista ja seurapiireistä. Niinpä muumiperhe purjehtii etelään. Pappa aateloi itsensä von Muumiksi ja pääsee piireihin, Niiskuneitiä liehittelee playboy. Muumimamma puolestaan ei piittaa glamourista, ja Muumipeikko on mustasukkainen. Tarina irrottelee hulvattomasti muumien ja hienoston maailmojen törmäyksillä ja loppua kohti kierrokset kiihtyvät ja panokset kasvavat kuin rulettipöydässä konsanaan. Muumiperhe Rivieralla on alkuperäinen Tove Janssonin piirtämä ja kertoma sarjakuva, joka julkaistaan nyt värillisenä albumina. Lokakuussa 2014 saa ensi-iltansa sarjakuvaan perustuva pitkä animaatioelokuva Muumit Rivieralla (ohjaaja Xavier Picard, tuottaja Hanna Hemilä).

Aiheet

lastensarjakuvat

seikkailusarjakuvat

sarjakuvat

muumit

lomamatkat

Ranska

Riviera