Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Niin kauas kuin yötä riittää

Louis-Ferdinand Céline

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Niin kauas kuin yötä riittää

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Niin kauas kuin yötä riittää" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Siltala

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9522343773

9789522343772

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Nina. Natasha. Olha. Kolme naista, joita yhdistää yksi kammottava salaisuus. Natasha Doroshenko, ukrainalainen nainen, joka on tuomittu tanskalaisen sulhasensa murhayrityksestä, pääsee pakenemaan vankilasta. Vähän sen jälkeen mies löydetään kuolleena autostaan , sormet murskattuina samalla tavalla kuin Natashan ukrainalaisella miehellä kolme vuotta aikaisemmin. Punaisen Ristin sairaanhoitaja Nina Borg ei pysty näkemään Natashaa raakana murhaajana, mutta hänen on myönnettävä, ettei tiedä juuri mitään naisesta, jota on yrittänyt vuosien ajan auttaa. Mikä oikeastaan sai Natashan pakenemaan? Miksi hänen ukrainalaisen miehensä ja norjalaisen sulhasensa oli kuoltava? Ja miksi joku yrittää siepata hänen kahdeksanvuotiaan tyttärensä? Arvoituksen pitkät ja veriset juuret ulottuvat aina Stalinin aikaan ja köyhään, pieneen ukrainalaiskylään. Satakielen kuolema on kolmas Nina Borg -dekkari, ja sarjan julkaisuoikeudet on myyty lukuisiin maihin eri puolilla maailmaa. Sarjan ensimmäinen osa Poika matkalaukussa nimettiin Yhdysvalloissa parhaaksi pohjoismaiseksi jännitysromaaniksi, ja siitä tuli New York Times -myyntimenestys.

Aiheet

Bardamu, Ferdinand,

fikt.

ihmiskuva

kyynisyys

sota

kokemukset

kolonialismi

amerikkalaisuus

yhteiskuntakuvaus

vuosisadan alku

1900-luku

sotilaat

ranskalaiset

lääkärit

omaelämäkerrallisuus

motiivit

matkat

kokeellisuus

kerronta