Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Punainen tyttö

Rakel Hyvärinen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Punainen tyttö

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Punainen tyttö" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9513055140

9789513055141

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kirja antaa poikkileikkauksen 2000-luvun alun sepäntyöstä. Ilmarisen perilliset on osa Taidesepät ry:n 30-vuotisjuhlaa. Kirjan kuvitus on samannimisestä juhlanäyttelystä, joka pidettiin Jyväskylässä Suomen käsityön museossa 20.12.2008-8.3.2009. Taidesepät ovat kehittyneet aikansa mukana ja voimakkaan sekä intohimoisen kehitystyön ansiosta ovat sepät hyvinvoiva ammattikunta. Samankaltainen herääminen on tapahtunut useissa maissa ympäri maailman, mikä on johtanut myös seppien kansainväliseen, tiiviiseen yhteistyöhön. Sisältö: Taidesepäntyö Suomessa (Historia, Taidesepäntyö 2000-luvulla, Taidesepän monet taidot), Näkökulmia sepäntyöhön (Kuka on taideseppä?, Sepän ammatti-identiteettiä etsimässä, Tulesta tuotua, Taideseppä yrittäjänä, Taidesepät taiteen ja käsityön rajapinnalla, Kuvanveisto sepäntyössä, Jalometalli- ja pakotustyöt), Sepäksi kouluttautuminen, Teoskuvat, Ilmoitukset.