Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Viattomuuden museo

Orhan Pamuk

Kirjasarja: Keltainen kirjasto, osa 405

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Viattomuuden museo

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Viattomuuden museo" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9513142728

9789513142728

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

On kevät 1975 Istanbulissa. 30-vuotias Kemal on menossa kihloihin Sibelin kanssa, joka Kemalin tavoin kuuluu Istanbulin vauraaseen yläluokkaan. Kemalilla on kuitenkin salainen suhde myös köyhään 18-vuotiaaseen kassaneitiin F$:usuniin, joka on Kemalin kaukainen sukulainen. Kihlajaisten jälkeen F$:usun lopettaa suhteen, mutta Kemal ei voi unohtaa tyttöä. Lopulta kihlaus myös Sibelin kanssa purkautuu. F$:usun menee naimisiin toisen miehen kanssa, ja kahdeksan vuoden ajan Kemal käy F$:usunin perheen luona vierailuilla esittäen huolehtivaa ja avuliasta sukulaista. Tosiasiassa Kemal haluaa voittaa F$:usunin takaisin omakseen. Kun Kemal ei saa tunteilleen vastakaikua, hän alkaa pakkomielteisesti kerätä pieniä muistoja F$:usunin kotoa ja myöhemmin myös muualta - esineitä, jotka jotenkin liittyvät F$:usuniin. Näistä esineistä syntyy vähitellen museo, jonka ¿katalogi¿ tämä romaani myös on. Pamuk on perustanut Istanbuliin Viattomuuden museon myös oikeasti, ja sen on määrä avautua keväällä 2010.

Aiheet

Kemal,

fikt.

Füsun,

rakkausromaanit

psykologiset romaanit

yhteiskunnalliset romaanit

metafiktio

ikuinen rakkaus

pakkomielteet

rakkaussuhde

erisäätyisyys

yhteiskuntakuvaus

Turkki

1970-luku

1980-luku

keräily

muistoesineet

rakastetut

sosiaaliset normit

yläluokka

sukupuolimoraali

seurapiirit

kaupungit

Istanbul

museot

Viattomuuden museo