Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kävelyretkiä antiikin Roomassa

Pekka Tuomisto

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kävelyretkiä antiikin Roomassa

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kävelyretkiä antiikin Roomassa" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Nidottu

ISBN

951312696X

9789513126964

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Ikuinen Rooma on kiehtova matkakohde, jossa nykyaika ja muinaisuus kohtaavat kaduilla ja kujilla. Kävelyretkiä antiikin Roomassa on matkaopas, joka jakautuu kuuteentoista kävelyretkeen. Ne on mahdollista toteuttaa sekä paikan päällä Roomassa että lukijan omassa nojatuolissa. Jokaisen retken aikana tutustutaan johonkin antiikin Rooman aikakauteen ja sen jäljelle jääneisiin monumentteihin nykypäivän Roomassa alkaen esihistoriallisesta ajasta ja päättyen varhaiskristilliseen kauteen. Koska Rooman katukuvassa sen monituhatvuotisen historian eri aikakausien jättämät jäljet ovat sekoittuneet toisiinsa, opas tarjoaa mahdollisuuden erottaa eri-ikäiset elementit toisistaan. Kirjassa esitellään myös muutamia erillisiä kohteita, kuten Palatium-kukkula ja San Clementen kirkko sekä tärkeimpiä museoita, jotka yksittäisten historiallisten ajanjaksojen asemesta tarjoavat kävijälle aikakaudesta toiseen ulottuvan läpileikkauksen. Kävelyretkiä siivittävät valokuvat ja piirrokset sekä teosta varten tehdyt informatiiviset kartat. Paitsi matkaoppaana kirja toimii myös sivistävänä tietokirjana Rooman historiasta. Filosofian lisensiaatti Pekka Tuomisto on latinisti ja antiikin tutkija. Hän on viettänyt pitkiä aikoja tutkimustyössä Roomassa.