Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Suuri suomalainen perhokalastuskirja

Pertti Kanerva

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Suuri suomalainen perhokalastuskirja

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Suuri suomalainen perhokalastuskirja" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Readme.fi

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9522209228

9789522209221

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Järkälemäinen teos avaa runsaan sivumääränsä ja asiantuntevan sisältönsä ansiosta lukijalleen pääsyn perhokalastuksen ja perhonsidonnan kiehtovaan ja monipuoliseen maailmaan, jossa hauskuus, hyöty, haasteet, onnistumiset, taiteellisuus ja kädentaidot yhdistyvät samassa harrasteessa. Perhomestari Pertti Kanervan mahtava tietotaito ja oivaltava tapa kertoa perinpohjaisesti hankalistakin yksityiskohdista on nyt koottu yksiin kansiin kaikkien ja kaikentasoisten perhokalastuksen ystävien, niin harrastustaan aloittelevien kuin jokaisen siinä pitkälle edenneiden taitajienkin perusteelliseksi käsikirjaksi. Tämä suurteos kertoo perhokalastuksen ja perhonsidonnan historiasta ja kehittymisestä huippunykyaikaiseksi ja supersuosituksi harrasteeksi, se neuvoo välineiden ja tarvikkeiden valinnassa, opastaa perhonsidonnan ensiaskeleita ottavia onnistuneeseen alkuun, antaa vinkkejä perhomallin ja kalastustekniikan valinnasta eri tilanteissa ja paljastaa tekijän omiin kokemuksiin perustuvia kalastusniksejä ja sidonta-ideoita.

Aiheet

kalastus

perhokalastus

perhot

kalastusvälineet

perhonsidonta

heittokalastus

Teemat