Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kekkosen takapiru

Kaarlo Hillilän uskomaton elämä

Timo J. Tuikka

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kekkosen takapiru : Kaarlo Hillilän uskomaton eläm...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kekkosen takapiru" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Otava

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9511252267

9789511252269

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Salaisen poliisin etsivät Kaarlo Hillilä ja Urho Kekkonen ystävystyivät 1920--luvulla, ja heistä tuli erottamattomat. Kaarlo Hillilä toimi Kekkosen takapiruna läpi Suomen historian ankarimpien puhurien. Juonikkaan Hillilän päämääränä oli tehdä Suomesta suuri ja Kekkosesta maan johtaja. Mutkikkaalla matkalla varatuomari Hillilä istui iltojaan niin natsien, Risto Rytin, C.G. Mannerheimin kuin neuvostoagenttienkin seurueissa, mutta lopulta vain yhdelle päämiehelle voi olla uskollinen. Värikkäällä työurallaan Hillilä ehti mm. jäljittää kommunisteja Etsivässä keskuspoliisissa, toimia Kelan johtajana, Lapin läänin maaherrana ja osallistua ministerinä neljään hallitukseen.

Aiheet

Hillilä, Kaarlo.

Kekkonen, Urho.

elämäkerrat

ministerit

historia

Suomi