Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

B. B.

Brigitte Bardot

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

B. B.

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "B. B." ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9510220191

9789510220191

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Yleisen ja yhtäläisen äänioikeuden nostattama huuma Suomen suuriruhtinaanmaassa haihtuu, kun käy ilmi, että Venäjän duuma kohtelee uuden eduskunnan päätöksiä hyvin mielivaltaisesti. Tulisieluinen Julia Sorokina näkee, miten ortodoksinen kirkko ajaa uskonnon varjolla myös venäjän kielen ja venäläisen virkavallan asiaa ja etsii uusia keinoja sen vastustamiseksi. Pietarilainen ylimystö ja englantilaiset aateliset täyttävät Imatran Valtionhotellin huoneet, Grand Hotel on upeiden juhlaillallisten tyyssija. Mutta ajan kiihkeiltä aatteilta ei voi tarkkasilmäisinkään ovimies estää pääsyä hotelliin, ja sillä on omat seuraamuksensa. Salaperäisen rouvan talo saa uusia asukkaita, joiden liikkeitä ja aikomuksia seurataan paikkakunnalla tarkasti. Laila Hirvisaari luo silmiemme eteen värikylläisen panoraaman itsenäisyyttä kohti ponnistelevasta Suomesta, joka oli kansainvälisempi kuin tänään osaamme kuvitella. Kuuluisan Imatrankosken partaalla sijaitseva hotelli kokoaa yhteen upporikkaat venäläiset ruhtinaat ja eurooppalaisen sivistyneistön edustajat, mutta hotellin liepeillä eletään vaatimattomissa oloissa, joissa päällimmäisenä on kysymys jokapäiväisestä leivästä.