Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Luurankopuro

Patrick Carman

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Luurankopuro

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Luurankopuro" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9510353787

9789510353783

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Ryan ja Sarah ovat parhaita ystäviä, mutta yhdessä ollessaan he ovat usein hankkiutuneet hankaluuksiin. Viime kerralla vanhempien oli jo aika puuttua ankarasti asiaan. Kaksikko murtautui hylätyn jättimäisen kullanhuuhdontakoneen
sisälle sillä seurauksella, että Ryan katkaisi jalkansa. Poliisikuulusteluihin johtaneen tapauksen jälkeen Ryan saa tiukan käskyn: kaikki yhteydet Sarahiin on katkaistava. Mitä kaivoksella tapahtui? Ryanin muistot ovat hämäriä, mutta jäätyään kotiin kipsi jalassa hänellä on aikaa kirjata kaikki tietonsa päiväkirjaan. Yhdessä Ryan ja Sarah olivat jo saaneet selville, että vuonna 1959 työmies Joe Bush oli kuollut kullanhuuhdontakoneen teräskourien uhrina. Kukaan ei kuullut hänen huutoaan. Pian tapauksen jälkeen koko kaupunki oli saanut uuden nimen: Skeleton Creek. Tämä arvoitus ei jätä nuoria rauhaan, vaan vastoin vanhempien kieltoja Sarah lähettää pian Ryanille sähköpostia. Kuurankopuro on 2000-luvun hyytävä kummitusjuttu, jonka jännitys kasvaa sekä Ryanin päiväkirjan että Sarahin videoiden kautta. Eikä tässä kaikki. Niin tietokonepelien kuin kauhuelokuvienkin maailmasta vaukutteita saanut nuortenromaani lopuu tilanteeseen, jossa Sarah ja Ryan eivät selviä ilman muiden apua. Kaiki tarinan käänteet selviävät myöhemmin ilmestyvässä jatko-osassa.

Aiheet

Ryan,

fikt.

Sarah,

nuortenkirjallisuus

päiväkirjaromaanit

päiväkirjat

kummitustarinat

salaisuudet

arvoitukset

onnettomuudet

ruoppaajat

kaivokset

kulta

video

WWW-sivut