Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Retroaarteet

Anna-Kaisa Huusko

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Retroaarteet

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Retroaarteet" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

951038321X

9789510383216

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Mistä on kunnon retro tehty? Sarpanevasta, Kukkapurosta, Aarniosta. Marimekosta, Sarviksesta, Artekista. Retro syntyy arjen kauniista esineistä ja designista! Retroilijan aarteet avaa lukijalle Suomi-designin aarreaitan. Tunnettujen muotoilijoiden tuotteet yhdistyvät arkisiin esineisiin muistoja herättävänä kokonaisuutena. Materiaalit muovista metalliin ja puusta pellavaan saavat oman esittelynsä. Esineistö kattaa niin arjen kuin juhlankin. Padat ja pannut, kankaat ja kattilat, verhot ja valaisimet, tapetit ja tuolit luovat monipuolisen kuvan menneiden vuosien esinemaailmasta. Retroilijan aarteet näyttää myös, miten retron voi yhdistää tyylikkäällä tavalla nykypäivän koteihin. Anna-Kaisa Huuskon teksti ja Juho Huttusen valokuvat vievät värikkäälle löytöretkelle. Tunnelmoinnin ohella teos tarjoaa keräilijöiden arvostamaa kokoomatietoa muotoilijoista, valmistajista ja tuotemerkeistä. Asiantuntijan arviot vanhojen esineiden hinnoista auttavat myös aloittelevaa keräilijää. Tämä kirja on todellinen aarre designin ystävälle.

Aiheet

modernismi

muotoilu

historia

Suomi

teollinen muotoilu

1960-luku

1970-luku

sisustustaide

huonekalut

kalusteet

valaisimet

sisustustekstiilit

painokankaat

astiat

tapetit

lattianpäällysteet

materiaalit

käyttö

muovi