Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kun autot olivat Autoja

ajankuvaa ja autoja eri vuosikymmeniltä : suomalaisten autoharrastajien perintöä

Juha Vartiainen

Kirjasarja: Alfamer, osa S225

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kun autot olivat Autoja : ajankuvaa ja autoja eri...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kun autot olivat Autoja" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Alfamer

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9524720698

9789524720694

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kun autot olivat Autoja on paljon enemmän kuin autokirja: se on jännittävä kuvaus ja tapahtumaluettelo 1900-luvusta vuosikymmenittäin aina 1970-luvulle saakka. Todellinen Suomen itsenäisyyden vuosikymmenten historia ajankuvauksineen ja ilmiöineen. Tämän ohella se on kunnianosoitus autolle, kuvaus autojen historiasta ja vanhojen autojen kunnostuksesta, joka monelle on elinikäinen harrastus tai "sairaus". Teoksessa esitellään noin 200 Suomessa tunnettua ja täällä käytettyä autoa ja automerkkiä. Runsaasti kuvitettu, kansakuntamme autohistoriaa kuvaava ja kunnioittava teos ilmestyy marraskuussa.

Aiheet

kuvateokset

autot

automerkit

museoajoneuvot

henkilöautot

autoilu

historia

Suomi

1900-luku

1970-luku