Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Suomen tiekartasto

Anneli Calder

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Suomen tiekartasto

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Suomen tiekartasto" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Valitut Palat

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9515848180

9789515848185

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Tarkkuus, luotettavuus ja kattavuus yhdistyvät kätevään kokoon ja kansainvälisessä vertailussa erinomaiseksi todettuun Suomen tiekartaston ulkoasuun. Uusien kuntien nimet ja rajat löytyvät kartoilta. 30 000 paikannimen hakemiston käyttö on helppoa: samannimisten paikkakuntien sijainti on kerrottu. Yhdistetty lehtijako- ja reittikartta helpottaa matkan suunnittelua matkustipa sitten etelästä pohjoiseen, idästä länteen, lännestä itään tai pohjoisesta etelään. Kymmenen suurimman kaupungin keskustan opaskartat auttavat perille mm. Helsingin, Tampereen, Kuopion ja Oulun ydinkeskustassa. Matkailijan tietopaketti on kunkin kartta-aukeaman liepeessä. Mukana on 181 ajokarttaa, 120 kautta-ajokarttaa, 10 kaupunkikarttaa, 6 liittymäkarttaa, liikennemerkit. Suomen tiekartasto on luotettava opas jokaiselle kotimaanmatkaajalle.

Aiheet

tiekartat

Suomi

matkailukartat

kartastot

kartat

vägkartor

turistkartor

kartverk

kartor

Finland