Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Herra Darwinin puutarhuri

Kristina Carlson

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Herra Darwinin puutarhuri

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Herra Darwinin puutarhuri" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Otava

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9511238817

9789511238812

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Moniäänistä tarinaa kertovat kylän asukkaat. Päähenkilöksi nousee herra Darwinin puutarhuri Thomas Davies, johon kyläläiset suhtautuvat epäilevästi. Darwin itse kuitenkin on paikkakunnan kuuluisuus, jonka luona käy vieraita Lontoosta asti ja jonka kylpyhuoneessa on suihkukin. Kohtalo on koetellut puutarhuri Daviesia. Hänen vaimonsa Gwyneth on kuollut, tytär on toistaitoinen ja poika heiveröinen. Tiedetään, ettei puutarhuri usko Jumalaan, ja huhutaan, että hän aikoo tappaa itsensä. Hän jopa poltti kuolleen vaimonsa tammisängyn! "Kauneinta kasveissa on niiden äänettömyys. Toiseksi niiden liikkumattomuus, kirjoitin kun Gwyn kuoli, luen nyt, on ilta, kirjoitin epätieteellisesti, kun osanottokin jyrisi eikä hyvä tahto jättänyt rauhaan, suru painaa mutta se on kivi jonka kannan itse.

Aiheet

1800-luku

1870-luku

kaunokirjallisuus

uskonto

tiede

ristiriidat

ennakkoluulot

darwinismi

usko

uskonnottomuus

maaseutu

kylät

puutarhurit

romaanit

historialliset romaanit

Englanti