Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Itkeä, nauraa ja rakastaa

kootut kolumnit

Tommy Tabermann

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Itkeä, nauraa ja rakastaa : kootut kolumnit

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Itkeä, nauraa ja rakastaa" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gummerus

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9512090139

9789512090136

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Tommy Tabermann on Suomen rakastetuin runoilija, joka ehti tehdä laajan runotuotantonsa lisäksi myös proosaa. Hänen 2000-luvun tuotantoonsa kuuluvat olennaisesti kolumnit, joita hän kirjoitti Me-lehteen vuodesta 2003. Itkeä, nauraa ja rakastaa on kooste näistä teksteistä, joista viimeinen ilmestyi vasta hänen poismenonsa jälkeen elokuussa 2010. Kolumneissaan Tabermann käsitteli niin ajankohtaisia aiheita kuin ikuisuuskysymyksiä. Aihekirjo on laaja rakkaudesta, onnesta ja elämästä Tommyn omiin lapsuusmuistoihin, Karjalaan tai leivän tuoksuun. Oli aihe mikä hyvänsä, kaikkia tekstejä yhdistää Tabermannin jäljittelemätön ääni ja asenne. Kuinka kulkea elämässään Hyvän ja Rakkauden polkua, kuinka elää täysi elämä - itkeä, nauraa ja rakastaa.

Aiheet

elämäntaito