Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Houkutus

kuvitettu opas vampyyrisaagaan

Stephenie Meyer

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Houkutus : kuvitettu opas vampyyrisaagaan

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Houkutus" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9510378968

9789510378960

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Se on vihdoin täällä. Loisteliaasti kuvitettu opas Stephenie Meyerin miljoonat lukijat lumonneeseen Twilight-sarjaan. Järkälemäinen teos koostuu täysin uudesta, ennen julkaisemattomasta materiaalista, jossa syvennetään taustoja Houkutus-, Uusikuu-, Epäilys-, Aamunkoi-ja Bree Tannerin lyhyt elämä -kirjojen maailmaan. Meyerin inspiraationlähteitä esittelevä opas sisältää yksityiskohtaisia henkilöprofiileja ja sukupuita, kirjoista poisjääneitä kohtauksia, karttoja, kirjailijan haastatteluja sekä lähes sata nelivärikuvaa ja valokuvaa, joiden mukana on muun muassa Bellan hääpuku. Houkutus ¿ Kuvitettu opas vampyyrisaagaan on osaltaan saanut syntynsä Meyerin uskollisten fanien kysymyksistä. Esimerkiksi Alice Cullenin salaperäiseen menneisyyteen ja moniin, moniin muihinkin lukijoiden mieltä askarruttaneisiin asioihin saadaan vihdoin selvyys! Tämä tiedonjanoiset fanit ruhtinaallisesti palkitseva teos on ainoa virallinen opas Meyerin luomaan vampyyrimaailmaan. ¿Olen haltioissani, miten eri tavoin eri taiteilijat ovat tulkinneet kirjojeni maailmaa¿ Toivon, että lukijani kokevat odotustensa täyttyvän!¿ Stephenie Meyer hehkuttaa. Twilight-saaga¿ on viidessä vuodessa kasvanut maailmanlaajuiseksi ilmiöksi. Sarjan oikeudet on myyty lähes 50 maahan ja kirjoja on myyty jo 116 miljoonaa kappaletta.

Aiheet

Meyer, Stephenie.

Houkutus-sarja.

fiktiiviset henkilöt

vampyyrit

ihmissudet

nuortenkirjallisuus

fantasiakirjallisuus

kaunokirjallisuus

romaanit

kirjoittaminen

kirjailijat

Yhdysvallat