Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Sakset kädessä ei saa juosta

Vilja-Tuulia Huotarinen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Sakset kädessä ei saa juosta

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Sakset kädessä ei saa juosta" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9510299111

9789510299111

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

"Sakset kädessä ei saa juosta tarkoittaa about sitä, että moisia sääntöjä ja rajoituksia ihmisille annetaan mielettömin määrin, mutta ne on kyseenalaistettava. Meitä kielletään tunnistamasta kipujamme, jotta olisimme yhteiskuntakelpoisia. Kuitenkin on juostava suinpäin, että tietäisi omat rajansa. On halkaistava maisema, valkea, tyhjä paperi. Oma peili ja yhteiskuntamme silmistä heijastuvat kuvajaiset eivät suinkaan aina ole oikeassa tai näytä kaikkea. Kasvaakseen on uskallettava tunnistaa tuntein ääriviivansa. Kivun kohtaaminen on se hinta, jonka maksamme siitä, jos juoksemme suinpäin sakset kädessä, eikä onnettomuutta aina voi välttää. Aina ei voi suojella, ei edes itseään", kertoo esikoisrunoilija Vilja-Tuulia Huotarinen.\nFilosofian maisteri Vilja-Tuulia Huotarinen (s. 1977) toimii Viita-akatemian sanataidekoulun opettajana Tampereella sekä esiintyy runoimprovisaatioryhmä Muuntajassa. Hänen tekstejään on aiemmin julkaistu muiden muassa MotMot-antologiassa, Parnassossa ja Lumoojassa.