Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Tammen kultainen juhlakirja

Tammen kultaisten kirjojen 60-vuotisjuhlateos

Cathleen Schurr

Kirjasarja: Tammen kultaiset kirjat

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Tammen kultainen juhlakirja : Tammen kultaisten ki...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Tammen kultainen juhlakirja" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9513166708

9789513166700

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Merkkivuoden kunniaksi Tammi julkaisee komean juhlakokoelman sarjan suosituimmista teoksista. Kokoelman kirjat on valinnut Päivi Heikkilä-Halttunen, joka on myös kirjoittanut teokseen esipuheen. Kuvakirjasarja Little Golden Books syntyi 1942 Yhdysvalloissa, toisen maailmansodan pahimpana pulaaikana. Ranskalainen maanpakolainen Georges Duplaix kehitteli idean sarjasta edullisia, kestäviä, iloisia ja värikkäitä lastenkirjoja, joihin kaikilla olisi varaa. Kirjoista tuli nopeasti todella suosittuja. Suomessa kirjasarjan aloitti Tammi vuonna 1952. Tänä päivänä Tammen kultaisten kirjojen keräily on monen intohimoinen harrastus. Keräiltävää riittääkin, sillä nimikkeitä on tähän mennessä julkaistu jo 188.

Aiheet

lastenkirjallisuus

kuvakirjat

kertomukset