Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Merirosvon aarre

Peter O'Donnell

Kirjasarja: Modesty Blaise

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Merirosvon aarre

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Merirosvon aarre" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Jalava

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9518874786

9789518874785

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Modesty Blaise

Esittely

Merirosvon aarre sisältää neljä aikaisemmin suomeksi albumeissa julkaisematonta Modesty Blaise -seikkailua vuosilta 1978-1986. Seikkailut ovat sarjan parhaalta kaudelta. Tarinassa Merirosvon aarre Modesty Blaise ja Willie Garvin löytävät vahingossa Karibialla uponneen merirosvoaluksen ja sen aarteen, mutta aarteella on monta ottajaa. Toisessa Karibialla tapahtuvassa seikkailussa Modesty ja Willie törmäävät pienellä saarella olevaan huumekuriirien välilaskupaikkaan, ja he yrittävät yhdessä amerikkalaisten huumepoliisien kanssa estää huumeiden salakuljetuksen. Kalin oppilaat -tarinassa Modesty ja Willie ovat Intiassa intialaisen prinssin vieraina. He törmäävät salaperäiseen Kalin seuraajien lahkoon, jonka motiiveja on vaikea saada selville. Salaperäinen guru antaa Modestylle vaarallisen tehtävän, jonka suorittamalla voi torjua pelottavan lahkon aiheuttaman uhan. Lontooseen sijoittuvassa seikkailussa Modesty ja Willie tapaavat huijarigurun ja tämän avustajan, jotka ovat heidän vanhoja tuttujaan. Huijariguru saattaa Modestyn suureen vaaraan, ja Willien apua tarvitaan. Modesty Blaise on Englannin suosituin ja myös Suomessa klassikoksi noussut sanomalehtisarjakuva.

Aiheet

Blaise, Modesty,

fikt.

seikkailusarjakuvat

agentit

naiset

sarjakuvat