Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Panssaritiedustelija

Otto Henning

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Panssaritiedustelija

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Panssaritiedustelija" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Koala-kustannus

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9522291471

9789522291479

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Tiedusteluyksiköt olivat panssaridivisioonien keihäänkärkiä, jotka liikkuivat huomaamattomasti etulinjan edessä etsien vihollista. 130. panssaritiedustelupataljoona saapui Normandiaan muutama viikko ennen maihinnousua, ja taistelun kaaoksessa sillä oli tärkeä rooli rintamalinjojen selvittämisessä. Vaununjohtaja Otto Henning kuvaakin vaikeuksia, joita tiedusteluajoneuvoilla oli Normandian pensaskujilla, ja kuinka liittoutuneiden täydellinen ilmaherruus pakotti saksalaiset piileksimään. Alakynteen jäänyt Saksan armeija joutui vetäytymään Ranskan halki, Henning miehistöineen viimeisten joukossa. Hänen puolitelavaununsa oli kärjessä myös Ardennien taistelussa, mutta jälleen kerran hänellä oli onni myötä. Otto Henningin osalta taistelut olivat ohi, kun hän jäi vangiksi sodan loppuhetkillä. Kahden vuoden sotavankeuden jälkeen hän pakeni Ranskasta perheensä luokse Saksan itäiselle vyöhykkeelle.

Aiheet

Henning, Otto.

muistelmat

tiedustelu

sotilaat

panssarijoukot

saksalaiset

sotahistoria

toinen maailmansota

1941-1945