Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Ikonin riisa

suojaa, kaunistaa ja korostaa

Kristina Thomenius

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Ikonin riisa : suojaa, kaunistaa ja korostaa

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Ikonin riisa" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Ortodoksinen kirkkomuseo

Sidosasu

vihko

ISBN

9519396179

9789519396170

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Vahva, herkkä, koristeellinen, minimalistinen, graafinen, maalauksellinen. Sellainen Marimekon kuviomaailma on: yhtä moniulotteinen kuin tekijänsä. WSOY:n kustantama Kuvioissa Marimekko -kirja avaa uudella tavalla Marimekon värikästä historiaa ja nykypäivää. Se esittelee designtalon muotoilun helmiä ja niiden suunnittelijoita alkuaikojen suunnannäyttäjistä 2000-luvun taitajiin. Kirja myös havainnollistaa monipuolisen kuvasisältönsä avulla Marimekon kuvioiden vuosikymmenet sekä kuvioiden synnyn luonnoksesta kankaaksi. Lisäksi kirjassa syvennytään suunnittelijoiden sielunmaisemaan Marimekon "äitien" esittelyjen sekä nuoremman polven haastattelujen kautta. Kirjan tekijät ovat Maria Härkäpää, Sami Sykkö, Annukka Arjavirta ja Minna Kemell-Kutvonen.