Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Tuulisen saaren kirjakauppias

Gabrielle Zevin

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Tuulisen saaren kirjakauppias

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Tuulisen saaren kirjakauppias" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gummerus

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9512092700

9789512092703

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

A. J. Fikry on melkein nelikymmenvuotias, eikä elämässä ole käynyt niin kuin piti. Hänen vaimonsa on kuollut kolarissa, yhdessä perustetulla kirjakaupalla menee huonommin kuin koskaan, ja hänen aarteensa, harvinainen Edgar Allan Poen ensimmäisen teoksen hyväkuntoinen laitos, on varastettu. Kirjatkaan eivät enää tuota iloa. Sitten kaupan takahuoneesta löytyy outo, elävä paketti. Odottamaton tapaus muuttaa Fikryn elämän, antaa hänelle mahdollisuuden aloittaa kaikki alusta. Muutoksen myötä ihmiset palaavat Fikryn elämään. Ystävät, sukulaiset ja liiketuttavat, kyläläiset, lukijat ja kirjailijat. Kirjat ja tarinat avautuvat taas Fikrylle, ja niiden avulla hän alkaa kirjoittaa tyttärelleen kirjettä, jossa hän hahmottelee elämän tarkoitusta. Tuulisen saaren kirjakauppias on unohtumaton kertomus muutoksista ja uusista mahdollisuuksista, siitä, miksi luetaan ja miksi rakastetaan.

Aiheet

Fikry, A. J.,

fikt.

psykologiset romaanit

kehitysromaanit

viihdekirjallisuus

kirjeet

isät

tyttäret

elämänmuutokset

liikenneonnettomuudet

varkaus

kirjat

löytölapset

adoptio

deittailu

ihmissuhteet

parisuhde

kirjallisuus

merkitykset

kirjoittaminen

kirjallisuuspiirit

harvinaiskirjat

Edgar Allan Poe

kirjakauppiaat

antikvariaatit

kirjailijat

myyntiedustajat

kustantajat

saaret

Yhdysvallat

Alice Island