Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Liian pienet sandaalit

Hanna Hauru

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Liian pienet sandaalit

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Liian pienet sandaalit" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Like

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9520104216

9789520104214

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Miten näihin nahkoihin oikein mahtuisi? Hanna Haurun uusi novellikokoelma pyörii naisvartaloiden ympärillä. Ja naisten, jotka pyörivät omien vartaloidensa ympärillä. He vertaavat itseään muihin tai muut vertaavat heitä normiin ja tekevät heidän elämästään helvettiä. Mutta eihän omaa ruumistaan voi kätkeä, jos haluaa selvitä hengissä. Haurumaiseen tapaan kokoelman tarinat ovat tragikoomisen kärjistettyjä ja liioiteltuja. Päähenkilöinä komeilevat muun muassa karvainen nainen, tolkuttomasti hikoileva nainen ja tissitön nainen. Ilakoivaa ja itsetietoista luettavaa pikkutarkoille kauneusvirheiden viilaajille! Hanna Hauru (s. 1978) on oululainen kirjailija, jolta Like on julkaissut aiemmin proosateokset Utopia - Erään kylän tarina (2008), Muuttoliike (2006), Tyhjien sielujen saari (2005), Raaka punainen marja (2004) ja Eivätkä he koskaan hymyilleet (2002).

Aiheet

novellit

naiskirjallisuus

naiseus

itsetunto

avuttomuus

arkielämä

ihmissuhteet

elämänhallinta