Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Intohimona pelargonit

Lena Ljungquist

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Intohimona pelargonit

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Intohimona pelargonit" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9513153134

9789513153137

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Pelargoneja kasvatetaan niin ikkunalaudoilla, kukkalaatikoissa kuin puutarhassakin. Viime vuosina kiinnostus pelargoneihin, pelakuihin, on vain kasvanut, samalla kun eri lajien valikoima ja tarjonta on lisääntynyt. Selkeä ja käytännönläheinen kirja vetoaa kaikkiin pelargoneista kiinnostuneihin, sekä noviiseihin että vannoutuneisiin uusien lajikkeiden etsijöihin. Kirjan alussa esitellään pelargonien laajaa käyttöalaa ja annetaan käytännöllisiä neuvoja kaikkeen istuttamisesta lannoittamiseen ja talvehtimisesta pistokkaiden lisäämiseen. Pelargonien historiasta on oma lukunsa ja siitä, mikä on tyypillistä kaikille pelargoneille. Kirjan toisessa osassa käydään läpi eri lajit ja lajikeryhmät. Ne esitellään kuvin ja sanoin, ja jokaiselle lajikkeelle annetaan omat hoito-ohjeensa. Lajikekohtaisista esittelyistä selviää, millainen on ruusunnuppupelargoni, mikä ero on läiskä- eli munankuoripelargonilla ja linnunmunapelargonilla samoin kuin mistä tunnistaa pienikokoisen kääpiöpelargonin.

Aiheet

pelargonit

koristekasvit

huonekasvit

ruukkukasvit

lajikkeet