Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Puhuvan talon tarinoita

Nella città eterna

Markku haastattelija Kaskela

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Puhuvan talon tarinoita : Nella città eterna

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Puhuvan talon tarinoita" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Avain

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9523040804

9789523040809

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi, italia

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kirja kuuluu Avaimen näytelähetyskirjoihin. Puhuvan talon tarinoita: La Dolce Vita on kirja Ikuisesta kaupungista. Roomassa sijaitsee pieni palanen Suomea, aivan Villa Borghesen naapurissa. Suomen suurlähetystön residenssi on kymmenien tarinoiden, ihmisten ja persoonien talo. Se on samalla kertaa irrallaan ajasta ja kiinni siinä. Talon historia on monipolvinen. Arjen pienet tarinat kulkevat suurten mullistusten rinnalla. Puhuvan talon tarinoita: La Dolce Vita sisältää kertomuksia residenssin asukkaista ja työntekijöistä, suurlähettiläistä ja palveluskunnasta, vieraista ja talon alkuperäisistä omistajista. Kertomukset eivät jää vain talon muurien sisäpuolelle vaan rönsyilevät Rooman kaduille, ja kauemmaksikin. Kirja vie valloittavalle matkalle halki ajan ja uskomusten, tiedon ja tarun. Se tarjoaa kaikille Roomasta kiinnostuneille kiehtovan tarkastelukulman urbs aeternaan, ikuiseen kaupunkiin. Markku Kaskela on kirjailija ja toimittaja. Kirjoittanut kiiteltyjä runokokoelmia ja palkittuja lastenromaaneja. Vuonna 2014 häneltä ilmestyi yhdessä Jukka Koskelaisen kanssa tietokirja Maailmalle - kirjaviennin uusi aika Avaimen kustantamana. Tomi Kontio on kirjailija, toimittaja ja valokuvaaja. Hän on kirjoittanut mm. lukuisia palkittuja runokokoelmia ja lastenromaaneja.

Aiheet

Tuomi-Nikula, Petri.

Tuomi-Nikula, Merja.

Nikula, Marja-Leena.

Hämäläinen-Ceccarelli, Aira.

Kolehmainen, Ola.

Kuusisto, Pekka.

Kekkonen, Tea.

Puuri, Tellervo.

Enlund, Marie.

Purtsov, Petri.

rakennukset

lähetystöt

Italia

Rooma

asuinrakennukset

suurlähettiläät

diplomaatit

diplomatia

asuminen ulkomailla

kokemukset

kaupunkihistoria