Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Noitavainot Euroopassa

ihmisen pahuus

Marko Nenonen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Noitavainot Euroopassa : ihmisen pahuus

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Noitavainot Euroopassa" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Atena

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9517964811

9789517964814

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Noitavainot Euroopassa -teoksen toinen osa jatkaa myyttien purkamista. Keitä noidat todella olivat? Katteettomat mielikuvat noitasapatin ihmeellisyyksistä lentävine naisineen ja piruineen ovat peittäneet alleen sen, mitä noidat todella tekivät ja miten he elivät. Noitavainoista on syytetty julmia inkvisiittoreita, mutta suurin rooli vainojen synnyssä oli tutuilla ja hyvillä naapureilla. Marko Nenonen jatkaa toisessa noitavainoja käsittelevässä kirjassaan myytin purkamista. Noitavainot kertovat myös siitä, mitä nykyajan poliittiset ja kansalliset vainot ovat syntyneet. Marko Nenonen purki ansiokkaasti ja persoonallisesti noitavainojen myyttiä edellisessä teoksessaan Noitavainot Euroopassa - Myytin synty. Paholaisen apuna -kirja kertoo tarinan siitä, miten oikeille noidille kävi ja miksi vainot todella syntyivät. Kirjasta selviää sekin, mikä yhteys menneiden aikojen noidilla on nykyajan shamaaneihin, paholaisen palvojiin ja uusnoitiin. Nenosen eläväisen käsittelyn saavat tuta myös tutkijat, jotka ovat selittäneet vainoja oman aikansa muotien mukaan. Kirjassa on kuvaliite.d

Aiheet

noitavainot

noituus

magia

taikausko

noidat

oikeudenkäynti

oikeushistoria

inkvisitio

kirkkohistoria

vainot

kulttuurihistoria

historia

Eurooppa