Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Tasangon kaupungit

Cormac McCarthy

Kirjasarja: Rajatrilogia, osa 3

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Tasangon kaupungit

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Tasangon kaupungit" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9510409200

9789510409206

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Rajatrilogian komea ja järkyttävä päätös
Kohtalo tuo yhteen trilogian aiempien osien päähenkilöt, nuoren John Grady Colen ja hieman vanhemman Billy Parhamin.
Nuoret miehet ovat päätyneet samalle surullisten miesten hevostilalle Uuteen-Meksikoon. Vuosi on 1952, yötaivasta sumentavat kaupungin neonvalot, cowboyn elämänmuoto on hiipumassa. Bordellikäynnillä Billyn kanssa John Grady tapaa säikähtäneen ilotytön, Magdalenan. Vastoin Billyn ja muiden neuvoja hän päättää pelastaa tytön parempaan elämään.<br/><br/><b>Cormac McCarthy</b> kuvaa eläinten ja ihmisten ankaraa elämää, ystävyyttä ja rakkautta karun runolliseen tapaansa. Viimeiseksi jää kysymys, miten elää, jotta kestää kuolla.
Kymmenen teosta julkaissut <strong>Cormac McCarthy</strong> (s. 1933) lukeutuu Yhdysvaltain merkittävimpiin nykykirjailijoihin. Kuudes romaani <em>Kaikki kauniit hevoset</em> (1992) toi hänelle kansainvälistä huomiota, jonka sinetöi Pulitzer-palkinto romaanista <em>Tie</em> vuonna 2007. <strong>McCarthy</strong> tunnetaan erityisesti etelän rajaseutujen karunkauniin maiseman ja väkivallan leimaaman elämän runollisena kuvaajana.<br/><br/>McCarthylta on suomennettu teokset <i>Menetetty maa, Tie, Veren ääriin</i> sekä <i>Rajatrilogia: Kaikki kauniit hevoset, Matka toiseen maailmaan</i> ja <i>Tasangon kaupungit</i>.

Aiheet

Parham, Billy,

fikt.

Cole, John Grady,

vaellusromaanit

kehityskertomukset

rikoskirjallisuus

lännentarinat

ystävyys

miehet

matkat

Meksiko

rakastuminen

prostituoidut

bordellit

karjatilat

hevostilat

rajaseudut

Yhdysvallat