Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Vanha rokkistara

Jussi Raittisen ja The Boys -yhtyeen tarina 1977-2014

Janne Salmi

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Vanha rokkistara : Jussi Raittisen ja The Boys -yh...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Vanha rokkistara" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Karisto

Sidosasu

Nidottu, kansipaperi

ISBN

9512357194

9789512357192

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Jussi Raittinen on Suomen monipuolisimpia muusikoita, jonka ura huipentuu keväällä 2014 The Boys -yhtyeen täyttäessä ruhtinaalliset 50 vuotta. Raittinen on antanut kasvot koko suomalaiselle rockmusiikille, ja The Boys - suomalaisen rockin korkeakoulu - on koulinut maailmalle kymmeniä eturivin muusikoita. The Boys -uransa ohella Raittinen on monien merkittävien kotimaisten ja ulkomaisten muusikoiden kanssa yhteistyötä tehnyt arvostettu rock and roll-, country-, blues- ja jazzmuusikko. Aktiivinen musiikkimies on ollut keskeinen vaikuttaja niin rockyhtyeiden SM-kisoissa, muusikoiden ay-toiminnassa kuin monissa legendaarisissa musiikkitapahtumissa. Raittinen tunnetaan myös lähes voittamattomana tietovisailijana sekä hersyvänä sanamuunnosten harrastajana. Mies esiintyy mielellään niin aikuisille kuin lapsille, ja moni suomalainen muistaa hänet Suomen virallisena joulupukkina, jota rakastettiin Yhdysvalloissa asti. Koko tiiviin ja monipuolisen muusikon uransa ajan Jussi Raittinen on pyrkinyt omistautumaan myös perheelleen ja läheisilleen. Vanha rokkistara sisältää lukuisia aikalaishaastatteluita sekä Raittisen omia tarinoita kiinnostavista henkilöistä ja humoristisista sattumuksista vuosikymmenten varrelta. Kirjassa on runsas, monipuolinen kuvitus sekä kattava diskografia ja henkilöhakemisto.

Aiheet

Raittinen, Jussi.

Raittinen, Eero.

Jussi & The Boys.

yhtye.

Eero, Jussi & The Boys.

henkilöhistoria

muistelmat

muusikot

rock

Suomi

laulajat

säveltäjät

yhtyeet

popmusiikki

diskografiat

musiikkielämä

historia

1970-luku

1980-luku

1990-luku

2000-2009

2010-luku