Villiyrttikeittokirja
Sami Tallberg
Tuote ei saatavilla
Villiyrttikeittokirja
Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!
Haetaan tuotteita...
Teosta "Villiyrttikeittokirja" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.
Samankaltaiset tuotteet
Haetaan...
Tiedot
Kustantaja/julkaisija
Readme.fi
Sidosasu
Sidottu, kuvakannet
ISBN
9523212168
9789523212169
Tuoteryhmät
Ei tiedossa
Kieli
suomi
Muut tekijät
Alkuperäinen nimi
-
Esittely
Kirjassa esitellään yli 30 villiyrttiä resepteineen. Villiyrttejä kasvaa niin meren rannoilla, kuusimetsissä, niityillä kuin pihapiireissä. Kirja sisältää palkitun luontoportti.com:in Jouko Lehmuskallion ottamat mainiot tunnistuskuvat, tiivistetyn kasvikohtaisen informaation sekä keittiömestarin sesonginmukaiset, yksinkertaiset ja herkulliset reseptit kullekin villiyrtille. Suomessa ei ole aiemmin julkaistu kirjaa, joka keskittyy villiyrttien käyttöön puhtaasti ruoanlaiton kannalta. Sami Tallbergin valmistamat annokset villiyrteistä ovat olleet suosittuja hänen ravintoloissaan ja näyttelevät oleellista roolia myös hänen kotikeittiössään. Villiyrttejä tarjoillaan nykyään myös maailman tunnetuimmissa ravintoloissa ja niiden kotikäyttö on lisääntynyt lukuisissa maissa. Sami Tallberg on työskennellyt jo toistakymmentä vuotta alan merkittävissä ravintoloissa ympäri maailman keräten kokemuksia villiyrttien käytöstä ruuissa. Nykyään hän työskentelee keittiöpäällikkönä Ravintola Careliassa sekä pitää omaa yritystä, joka myy villiyrttejä suoraan maan johtaville ravintoloille, kuten Chez Dominique, Demo, Savoy ja Luomo.