Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Jäätelökauppias

Katri Lipson

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Jäätelökauppias

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Jäätelökauppias" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9513169545

9789513169541

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Esikoiskirjapalkitun ja Finlandia-ehdokkaana olleen Kosmonautin kirjoittajan odotettu toinen romaani. Salaperäinen kudelma vie lukijan Prahaan sekä Jäätelökauppias-elokuvan tarinaan. Jos ihminen eläytyy rooliinsa kyllin, alkaa minuuden raja häilyä. Näyttelijätär vaatii nähdä Jäätelökauppiaan käsikirjoituksen, mutta ohjaaja kertoo vain, mitä tehdä seuraavaksi. Repliikeistä päätellen pari, joka teeskentelee olevansa naimisissa, pakenee jotakin. Diiva turhautuu, tekee turhia palohälytyksiä, eikä edes komea kanssanäyttelijä innostu hänestä. Tarina siirtyy vuoteen 1942. Esther ja Tomas pakenevat rouva Liekovan taloon. Emäntä ei saa aavistaa, etteivät he ole rakastavaisia. Jäätelökauppiasta katsoo eräs nainen yhä uudelleen, pitkästyvän poikansa Janin kanssa. Myöhemmin Prahassa samanniminen opiskelija joutuu kuulusteltavaksi ostaessaan kanisteria. Eihän ole kauan siitä, kun toinen Jan sytytti itsensä tuleen. Lipson yllättää uudella upealla tyylillään, mutta yksi ei muutu: hän häikäisee jälleen.