Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

DIMIMY - Kaipaan

Did I Mention I Miss You?

Estelle Maskame

Kirjasarja: Dimily, osa 3

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

DIMIMY - Kaipaan : Did I Mention I Miss You?

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "DIMIMY - Kaipaan" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gummerus

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9512402025

9789512402021

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Dimily, osa 3

Esittely

Eden ja Tyler eivät ole puhuneet vuoteen. Eden on yhä raivoissaan Tylerille, joka yllättäen jätti hänet, ja keskittyy nyt psykologian opintoihinsa Chicagon yliopistossa. Yliopiston kesätauolla Eden palaa Santa Monicaan, mutta samoin on päättänyt tehdä myös Tyler... Ovatko he päässeet toisistaan yli niin hyvin kuin kuvittelevat? Tyler taivuttelee Edenin vierailemaan uudessa kodissaan Portlandissa, Oregonissa, minne hän on perustanut keskuksen ongelmanuorille. Eden on ylpeä Tyleristä, mutta anteeksiantaminen ei ole helppoa ja heidän suhteensa paljastumisen tuhoisat seuraukset ovat yhä tuoreessa muistissa. Yllättävä tragedia kuitenkin yhdistää heidät uudelleen. Edenin täytyy tutkailla sydäntään ja päättää, olisiko heidän rakkautensa kaikesta huolimatta riski, joka kannattaa ottaa.

Aiheet

Eden,

fikt.

opiskelu

yliopistot

Chicago

kesänvietto

Kalifornia

kielletty rakkaus

sydänsurut

anteeksianto

uusperheet

nuoret aikuiset