Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Akupainantaa koirille

Anna Lundin

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Akupainantaa koirille

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Akupainantaa koirille" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gummerus

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9512091240

9789512091249

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Akupainanta on vuosituhansia vanha parannus- ja hoitokeino, jonka on havaittu tepsivän paitsi ihmiseen myös eläimiin. Tässä kirjassa kerrotaan, kuinka koirien yleisiä vaivoja voi hoitaa itse kotona akupainannan avulla. Parhaassa tapauksessa vaivainen koira saattaa sään- nöllisesti ja turvallisesti kotioloissa tehdyn akupainantahoidon ansiosta säästyä esimerkiksi kipulääkitykseltä. Kirja jakautuu kahteen osioon, teoriaan ja käytäntöön. Ensin esitellään koiran anatomiaa ja akupisteitä. Kuvien avulla opastetaan, miten akupainannalla helpotetaan esimerkiksi silmä-, korva- tai suolistovaivoja, juoksuaikaa, valetiineyttä, lihaksiston ja luuston ongelmia, haavoja ja ruhjeita. Tekniikka on helppo oppia, ja akupainannalla saadut tulokset ovat rohkaisevia

Aiheet

akuhieronta

koira

hoito

hoitomenetelmät

eläintaudit