Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

100 virkattua lumihiutaletta

virkkaa kauniita lumihiutaleita itselle ja lahjaksi

Caitlin Sainio

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

100 virkattua lumihiutaletta : virkkaa kauniita lu...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "100 virkattua lumihiutaletta" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Moreeni

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9522541656

9789522541659

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Virkatut lumihiutaleet tuovat kotiin raikasta talven tunnelmaa. Lumihiutaleita on nopea virkata, ja yhdessä viikonlopussa ehtii saada aikaan oikean lumipyryn! Kirja sisältää eritasoisille virkkaajille sopivia malleja, joihin kaikkiin on selkeät työohjeet. Lisäksi annetaan perustietoa virkkauksesta, silmukoista ja virkkausohjeista. Mallit on jaoteltu vaikeusasteen mukaan helpoimmista haastavimpiin, minkä ansiosta lukijan on helppo valita omia taitojaan vastaavat mallit ja siirtyä niistä asteittain vaativampiin. Valmiit lumihiutaleet voi ripustaa mobileksi ja niitä voi hyödyntää muiden käsitöiden koristelussa. Kirjasta antaa vinkkejä lumihiutaleiden käyttöön sekä omien persoonallisten lumihiutaleiden suunnitteluun. Caitlin Sainio on koulutukseltaan koneinsinööri. Hän on virkannut lähes koko ikänsä ja hyödyntänyt insinöörin taitojaan suunnitellessaan virkkausmalleja, kuten lumihiutaleita, kukkia ja muita luonnonläheisiä aiheita.

Aiheet

virkkaus

pitsit

mallit

lumihiutaleet

käsityöt

käsityöohjeet