Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Antaumuksella keskeneräinen

kirjailijan korkeakoulu

Maria Peura

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Antaumuksella keskeneräinen : kirjailijan korkeako...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Antaumuksella keskeneräinen" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Sotateos

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9518512280

9789518512281

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Antaumuksella keskeneräinen sai alkunsa, kun Maria Peura osallistui Teatterikorkeakoulussa kurssille, jonka tarkoituksena oli tutkia sitä mikä estää kirjoittamisen. Itsesensuurin kohtaaminen alkoi tuottaa monenlaista materiaalia. Mistä häpeässä, syyllisyydessä ja itsen kohtaamisen pelossa on kysymys? Onko pelko jopa hyvä opas? Mitä enemmän pelottaa, sitä varmemmin voi tietää katsovansa kohti jotakin joka on totta. Entä miten rohjeta ja pystyä kirjoittamaan kohtaamansa sanoiksi? Kurssin jälkeen Maria Peura jatkoi tutkiskelua romaanien kirjoittamisen ohella ja piti kirjoitusprosesseista päiväkirjaa. Näistä tutkimusmatkoista ja päiväkirjoista on syntynyt tämä kirja. Kirja, jossa Maria Peura käsittelee onnea, kauhua, häpeää, kuolemaa, kateutta, pelkoa, miellyttämisen halua ja kirjoittamisen hurmiota. Sitä mistä on kyse taiteen tekemisessä. Paljaasti, suoraan, kohti katsoen. Kirja on tarkoitettu kaikille niille jotka halajavat uskaltaa kirjoittaa, kaikille niille jotka kamppailevat taiteenteossa totuudellisuuden kanssa. Ja kaikille niille, jotka kamppailevat oman epätäydellisyytensä kanssa yrittäessään luoda jotakin joka ei sitä olisi.

Aiheet

Peura, Maria.

kirjoittaminen

luova kirjoittaminen

taiteellinen työ

luovuus

lahjakkuus

esteet

itsesensuuri

päiväkirjat

kirjailijat