Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Harold Fryn odottamaton toivioretki

Rachel Joyce

Kirjasarja: Bon

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Harold Fryn odottamaton toivioretki

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Harold Fryn odottamaton toivioretki" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9510411310

9789510411315

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Bon

Esittely

Harold Fryn kävely halki Englannin kasvaa viisaaksi vaellukseksi kohti uutta löytämisen iloa. Kaukaa näkee paremmin lähelle. Harold Fry viettää eläkepäiviään äksyn vaimonsa Maureenin kanssa englantilaisessa pikkukylässä. Kunnes eräänä päivänä hän saa kirjeen Queenieltä, ystävältään jota ei ole tavannut 20 vuoteen ja joka tekee nyt kuolemaa. Vastauskirje kädessään ja purjehduskengät jalassaan Harold Fry ohittaa ensin yhden postilaatikon ja sitten toisen. Ja kolmannen. Alkaa toivioretki halki Englannin. Harold aikoo kävellä reilut tuhat kilometriä, liikuttavan valmistautumattomana, tilanteesta toiseen, kohtaamisesta kolmanteen ja kävellessään käy läpi elämänsä valintoja, erehdyksiä ja herkkiä muistoja. Matkan aikana Haroldille tapahtuu mitä merkillisimpiä asioita, ei vähiten hänen omassa sydämessään. Rachel Joyce on palkittu kuunnelmien käsikirjoittaja, joka on kirjoittanut yli 20 radiodraamaa BBC Radio 4:lle. Kirjoittamisen hän aloitti näyteltyään yli kahdenkymmenen vuoden ajan päärooleja the Royal Shakespeare Companylle ja voitettuaan lukuisia palkintoja. Rachel Joyce asuu perheineen maatilalla Gloucestershiressä, Englannissa.

Aiheet

Fry, Harold,

fikt.

Fry, Maureen,

Fry, David,

Hennessy, Queenie,

vaellusromaanit

kehitysromaanit

esikoisteokset

kirjeet

työtoverit

menneisyys

vaellus

miehet

Englanti

muistaminen

elämänvalhe

avioliitto

eristäytyminen

ulkopuolisuus

tragediat

perhe-elämä

henkinen kasvu

eläkeläiset