Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Lupaa ja vaikene

Harlan Coben

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Lupaa ja vaikene

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Lupaa ja vaikene" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Minerva

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9524928477

9789524928472

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Yli 50 miljoonan kirjan myynnillä maailman trilerikirjailijoiden kärkikaartiin noussut Harlan Coben on kriitikoiden mukaan kirjoittanut toistaiseksi parhaan teoksensa. Lupaa ja vaikene on vangitseva trilleri intohimosta, kadotetusta rakkaudesta, salaisuuksista ja valheista. Kun Jake Fisher tapaa Natalien, hänelle on alusta asti selvää, että tämän naisen kanssa hän haluaa elää loppuelämänsä. Rakkaudentäyteisen kesän jälkeen Natalie kuitenkin yhtäkkiä ilmoittaa menevänsä naimisiin toisen miehen kanssa. Natalie pakottaa Jaken lupaamaan, ettei tämä enää koskaan yritä ottaa yhteyttä tai lähde etsimään häntä. Jake pitää lupauksensa kuusi kaipuuntäyteistä vuotta. Nähdessään lehdessä Natalien aviomiehen muistokirjoituksen hän kuitenkin päättää lähteä tämän hautajaisiin tavatakseen Natalien uudelleen. Jaken järkytykseksi hautajaisista löytyvä miehen leski ei olekaan Natalie. Edes häistä, joihin Jake kuusi vuotta aiemmin osallistui, ei ole mitään merkintää kirkon kirjoissa. Nainen, joka särki hänen sydämensä, näyttää kadonneen maan päältä. Lupauksestaan huolimatta Jake ryhtyy etsimään Natalieta. Ja saa pian todeta, ettei suinkaan ole ainoa, joka tätä etsii. Jake ui petosten ja pelon verkkoon, jossa hän ei voi luottaa edes omiin muistoihinsa tai niihin ihmisiin, jotka hän luuli tuntevansa. Kirjasta on tekeillä Ben Affleckin ohjaama elokuva, jonka pääosaa esittää Hugh Jackman.

Aiheet

Fisher, Jake,

fikt.

Natalie,

jännityskirjallisuus

katoaminen

entiset kumppanit

muistot

rakkaussuhde

ikuinen rakkaus

lupaukset

etsintä

naiset

kaksoiselämä

petos

valheet

kadonneet

rikolliset

professorit

kirjallisuus

yliopistot

Yhdysvallat

Massachusetts