Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Tehty mikä tehty

minun tarinani

Paul Stanley

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Tehty mikä tehty : minun tarinani

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Tehty mikä tehty" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Minerva

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9523121014

9789523121010

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Yli sata miljoonaa levyä myynyt Kiss on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä amerikkalaisbändeistä. Tie maailman musiikkilistojen kärkeen ei kuitenkaan ollut siloinen. Yhtyeen nokkamies Paul Stanley on kirjoittanut muistelmat, jotka eivät säästä ketään. Eivät edes häntä itseään. Kirja on mukaansatempaava sekoitus Stanleyn henkilökohtaisia paljastuksia ja teräviä taistelukuvauksia bändin uran ylä- ja alamäkien varrelta. Paul Stanley kasvoi Ylä-Manhattanilla vaatimattomissa oloissa. Juutalaisen syntyperänsä vuoksi Stanley joutui usein tappeluihin, eikä synnynnäinen toispuoleinen kuurous tehnyt elämää ainakaan helpommaksi. Lapsuuden traumoista ja kuulovammasta huolimatta - tai niiden ajamana - hän päättäväisesti raivasi tiensä menestyksekkäälle musiikkiuralle. Paul Stanley kertoo muistelmissaan tapahtumista, jotka johtivat Kiss-yhtyeen perustamiseen, ihmissuhteista, jotka ovat muovanneet hänen elämäänsä sekä bändin jäsenten välisistä myrskyisistä suhteista. Stanleyn tarinat ovat paikoin shokeeraavia, mutta myös hauskoja, inspiroivia ja ennen kaikkea rehellisiä.

Aiheet

Stanley, Paul.

Kiss (yhtye)

muistelmat

muusikot

heavy rock

Yhdysvallat

rock

yhtyeet

1970-luku

1980-luku

1990-luku

2000-2009

2010-luku