Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Valloittaja. Tasankojen susi

Conn Iggulden

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Valloittaja. Tasankojen susi

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Valloittaja. Tasankojen susi" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Otava

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9511217356

9789511217350

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Mongolian aroilla elämä on julmaa. Kun Susien heimon kaanin toiseksi vanhin poika Tem$:ud$$zin syntyy, hänellä on sudenkeltaiset silmät ja kädessään soturin ennusmerkki. Lupaava tulevaisuus kuitenkin romahtaa, kun salamurhaajat tappavat hänen isänsä ja jättävät perheen nääntymään nälkään. Mutta Susien suku on sitkeää. Kamppailu elämästä ja kuolemasta karaisee Tem$:ud$$zinista pelätyn soturin, joka päättää koota itselleen uuden heimon ja nousta pettureita vastaan. Eikä hän halua vain kostaa. Hän haluaa yhdistää arojen heimot yhdeksi, valtavaksi kansaksi, hänestä on tuleva ruohomeren kaani, T$$singis-kaani. Tasankojen susi on viisiosaiseksi kasvavan Valloittaja-sarjan ensimmäinen\nosa. Mongolian aroilla elämä on julmaa. Kun Susien heimon kaanin toiseksi vanhin poika Tem$:ud$$zin syntyy, hänellä on sudenkeltaiset silmät ja kädessään soturin ennusmerkki. Lupaava tulevaisuus kuitenkin romahtaa, kun salamurhaajat tappavat hänen isänsä ja jättävät perheen nääntymään nälkään. Mutta Susien suku on sitkeää. Kamppailu elämästä ja kuolemasta karaisee Tem$:ud$$zinista pelätyn soturin, joka päättää koota itselleen uuden heimon ja nousta pettureita vastaan. Eikä hän halua vain kostaa. Hän haluaa yhdistää arojen heimot yhdeksi, valtavaksi kansaksi, hänestä on tuleva ruohomeren kaani, T$$singis-kaani. Tasankojen susi on viisiosaiseksi kasvavan Valloittaja-sarjan ensimmäinen osa.

Aiheet

Tšingis-kaani,

fikt.

historialliset romaanit

1200-luku

elämäkertaromaanit

jatkokertomukset

valtataistelu

klaanit

vallanhimo

rohkeus

sotilaat

petos

kosto

salamurha

rituaalit

mongolit

taistelut

arot

Mongolia

valloitus

sodat

heimot

yhdistäminen

valloittajat