Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Eroottiset runot

Tommy Tabermann

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Eroottiset runot

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Eroottiset runot" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gummerus

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9512078368

9789512078363

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Tommy Tabermann on tunteiden, ihon ja suudelmien väsymätön puolestapuhuja. Hänen runonsa ylistävät miehen ja naisen välistä rakkautta ja aistien hurmaa. Läheisyys, hellyys ja nautinto ovat ainoa, mikä elämässä todella merkitsee. Tabermannin sanoma ei ole jäänyt vaille vastakaikua: kaikenikäiset ovat löytäneet hänen runoistaan sanat kaipaukselleen, ja hänestä onkin tullut synonyymi miehen rakkaudelle. Hehkuvimmat eroottiset runot on nyt valikoitu yksiin kansiin. Eroottiset runot on suomalaisen rakkausrunouden klassikko, joka saa hengityksen kiihtymään ja veren kohisemaan suonissa. Kirja sopii vaahtokylvyssä luettavaksi tai lähdeteokseksi lemmenviesteille.

Aiheet

rakkausrunot

runot

erotiikka