Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Poutasään jälkeen

Mika Aaltola

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Poutasään jälkeen

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Poutasään jälkeen" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Docendo

Sidosasu

Sidottu

ISBN

9522916161

9789522916167

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kokonaiskatsaus Suomen turvallisuuteen maailmanjärjestyksen myllerryksessä. Krimin niemimaan valtauksen ja Ukrainan sodan myötä ulkopolitiikan tekijät ja tarkkailijat havahtuivat Venäjän haasteeseen, suurvaltojen voimapolitiikan paluuseen ja Suomen geostrategiseen merkitykseen. Muita herättäjiä ovat informaatioteknologinen vallankumous, globaalin talouden kipuilu ja rajoja ylittävät muuttoliikkeet. Ajassamme on historian ikävistä vaiheista muistuttavia piirteitä, mutta myös uusia ilmiöitä ja turvattomuuden lähteitä, kuten algoritmipohjainen ulkoinen vaikuttaminen ja poliittisen keskustelun siirtyminen sosiaalisen median alustoille. Kirjassa tarkastellaan Suomen muuttunutta turvallisuusympäristöä korostaen uusia piirteitä, kuten hybridivaikuttamista, geoekonomiaa ja -teknologiaa. Mika Aaltolan painava puheenvuoro lähestyy Suomen ulkopolitiikan erityispiirteitä yleiskuvaa luoden. Se ei pilko ja tarkastele ulkopolitiikan kuppikuntaisuutta. Ulkopolitiikassa vastakkaiset ajatusperinteet ja ideologiset suunnat saattavat muodostaa johdonmukaisen kokonaisuuden, joka tukee liikkumatilan säilyttämistä ja laajentamista.

Aiheet

ulkopolitiikka

geopolitiikka

turvallisuuspolitiikka

kansainväliset suhteet

kyberturvallisuus

muuttoliike

turvallisuus

sisäinen turvallisuus

uhat

uhkakuvat

tulevaisuus

Suomi