Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Retkimelonta

melontareitit, -taidot ja -varusteet

Eerikki Rundgrén

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Retkimelonta : melontareitit, -taidot ja -varustee...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Retkimelonta" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Edita

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9513749592

9789513749590

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kotimaan parhaat melontareitit ja melojan tarvitsemat tiedot yksissä kansissa. Kirja kattaa koko Suomen sisältäen reittiehdotuksia jokireiteille, järvi- ja rannikkoalueille. Reittikuvaukset tarjoavat vaihtoehtoja eri vaativuustasoilla lyhyistä päiväretkistä pitkiin eräretkiin. Mukana on tiedot reitin varrella olevista palveluista ja luontoelämyksistä (mm. linnusto, kalastus). Nelivärinen ja runsaasti kuvitettu kirja palvelee harrastajaa melontaretkien suunnittelussa. Nojatuolimatkailijaa viihdyttävät tunnettujen melontaharrastajien kuvaukset melontaretkiltä eri puolilla Suomea. Kirja auttaa retken suunnittelussa ja toteuttamisessa alkaen karttojen ja varusteiden hankinnasta, retkimuonasta ja sen valmistuksesta sekä majoittumisesta retkellä. Mukana on myös tarvittavat perustiedot melonnan turvallisuudesta ja ensiaputaidoista. Kokeneemmalle harrastajalle kirja tarjoaa monipuolisia uusia reittikuvauksia kaikkialta Suomesta. Eerikki Rundgr$/en on luontopalveluyrittäjä, opas ja retkeilytoimittaja. Ilmestyy maaliskuussa.

Aiheet

melonta

melontaretkeily

retkeilyreitit

joet

vesistöt

oppaat